woensdag 27 maart 2013

SPRING!

Gepost door WMPRS op 02:45
Haay lieve meiden,

Sorry dat ik zolang niks meer heb geschreven.... alles is zo druk druk druk. Ben in de tussentijd overgestapt van werk. Ik werk nu bij mijn ouders als secretaresse en daarnaast zet ik ook nog nagels en ben ik bezig met Oriflame. Dus dat is Ladynight op en af :P

Ik had de nieuwste Cosmopolitan van me zusje gekregen ( hoe lief! ) en daar stonden zulke leuke nieuwe trends in en tips, ik dacht die moet ik delen.

LIPGLOSS ALERT

We weten hoe leuk *ahum* mannen lipgloss vinden al dat lekkere geplak, maar toch blijven we het weer opsmeren omdat we er zo mooi en aantrekkelijk door gaan uitzien, dus mannen zet je schrap want Rimmel heeft een nieuw mooi lipglosje op de markt gebracht.

APOCALIPS Lip Lacquer heet dit nieuwe paradepaardje. zeven prachtige kleuren, van nudetint Phenomenon en koraalroze Stellar tot fuchsia Apocaliptic en het felrode Big Bang. Dus zeg maar gedag tegen een kleurloze lipdag. Deze schatjes zijn te koop voor € 10.99, dan denk je misschien dat is een hoop geld, maar als je gaat kijken hoelang zoiets blijft zitten een meegaat is het je geld zeker waard!

TIP

Stop na het aanbrengen van je lippenstift of lipgloss je wijsvinger in je mond, tuit je lippen en trek je vinger er langzaam uit. de overtollige gloss zit nu op je vinger en niet meer op je lippen ( of tanden ).

WEBSITE-SHOP-A-HOLIC

Jaja met een beetje geluk komt de lente er snel weer aan. Ik heb er echt weer zin in! Leuke korte shirtjes zomerjasjes ballerina's pumps alles kan weer, en waarom schaffen we niet gewoon een nieuwe garderobe aan. In de lente mag alles en daarom ook weer een paar uber leuke websites om vast de lente in ons hoofd te krijgen.

Etsy.com is een Amazing Leuke websites waar je bijna alles kan vinden wat je nodig hebt. Telefoonhoesjes, kleding, sieraden, schoenen. You name it, they got it! Je moet er echt een kijkje op


thebeautydepartment.com is de website van nu! Met hun geweldige tips over beauty and lifestyle kunnen we voortaan helemaal fris en fruitig over straat. Je kunt er van alles vinden.


pinterest.com is al wel wat langer bekend, maar het is gewoon HET moodboard van deze tijd! Hier vind je tips, plaatjes, ideeën of gewoon lekker een dagje niks doen en doorbladeren. Ik ben echt verslaafd aan pinterest! Als ik een cadeautje voor iemand wil hebben/zoeken kijk ik eerst op pinterest of ik wat leuks kan vinden en stel zo echt super leuke dingen samen. Had nothing else but good comments<3

Morgen een leuke Post over Lente vibes!! Hoe je huis een mooie cleaningboost te geven waar we zelf ook nog eens beter van worden.. wie wil dat nou niet?

Tot morgen<3

XXX
Masira


2 reacties:

Rachel Kromdijk on 27 maart 2013 om 02:54 zei

Heel gaaf weer gedaan meid! trots op je haha, ik ben echt blij met je brief en die ga ik vanmiddag weer verder afmaken!

liefs have a nice day'
xx

Rachel Kromdijk on 27 maart 2013 om 02:57 zei

Plus volg even Rosanne http://rosannevandierenn.blogspot.nl dan volgt ze jou terug moet ik even doorgeven haha

liefs

Een reactie posten

 

Masira's Beauticery Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos