maandag 18 november 2013

Lush pakt in!

Gepost door WMPRS op 06:16

Lush paketten zijn echt heerlijke give aways!


Als jullie je aanmelden bij Lush dan kun je je inschrijven voor hun nieuwsbrief. En in plaats van dat hij in je mail terecht komt krijg je een leuk boekje binnen, elk kwartaal met allemaal leuke aanbiedingen. Dit kwartaal draait alles natuurlijk om de komende feestdagen, maar wat het leukste is aan dit nummer is dat ze een leuke inpak methode hebben verzonnen en dat de inpakstoffen bij hun te koop zijn.

Furoshiki
Deze methode heet Furoshiki. Zoals jullie weten is Lush heel millieu-bewust in hun producten, verpakkingen en werkwijzen. Deze Furoshiki stoffen kun je daarom ook meerdere keren gebruiken, dus dat scheelt je weer papier, plakband etc. 

Background History
Furoshiki is een oude japanse traditie van het knopen van doeken. Deze techniek wordt dus al duizenden jaren gebruikt. De stoffen zijn gemaakt van zijde of katoen.

In stores
Als je dus iets bij Lush besteld dan kun je ervoor kiezen om je cadeautje in te laten pakken met een leuk stofje met leuke printjes. de stofjes kosten € 4.95. Super leuk om dus aan je cadeautje toe te voegen. Wat ook erg leuk is, is dat je ze in je haar kunt knopen als leuke (limited edition) haarband.

Op de website van Lush kun je uit honderden producten iets leuks uitzoeken als cadeautje voor elke gelegenheid. Ik heb een handleiding voor het vouwen van de stoffen bij deze post gevoegd.

Laat me weten of jullie deze methodes al uit hebben geprobeerd!3 reacties:

Unknown on 18 november 2013 om 07:24 zei

Goed initiatief van Lush!

WMPRS on 18 november 2013 om 09:43 zei

ja inderdaad! Een bedrijf wat zich effectief inzet:D

Rachel Kromdijk on 20 november 2013 om 05:28 zei

Oeh ziet er lekker uit
ik hou van lush!

Een reactie posten

 

Masira's Beauticery Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos