vrijdag 1 november 2013

WHAT DO MEN WANT

Gepost door WMPRS op 04:05

Wat jongens absoluut verschrikkelijk vinden aan vrouwen

Heel veel stelletjes gaan snel uit elkaar omdat ze zich aan elkaar irriteren en het niet klikt..  maar denk is in dat je jezelf ook kan aanpassen en dat je rekening kunt houden met je vriend! Want wat vinden mannen nou echt verschrikkelijk aan ons gedrag? En mannen snappen vaak niet echt hints dus we moeten ook gewoon duidelijk zijn.. daar zijn wij tenslotte vrouw voor,  right?! Ik vind het heerlijk om gewoon soms een zak chips weg te eten, en er daarna over zeuren blijft natuurlijk niet uit..  maar ik zeur ook graag als ik mezelf irriteer aan een vetrolletje die ik weer uit m'n ooghoek zie..  mijn man heeft dan zoiets van hou toch a.u.b.. je mond dicht en geniet van je eten! Mannen hebben dus een vreselijke hekel aan vrouwen die klagen dat ze te vet zijn of willen afvallen..

Vrouwen die continue bezig zijn met hun uiterlijk 
Oké wij vrouwen kunnen soms uren bezig zijn voor de spiegel als wij ergens naar toe moeten. Maar vindt je het logisch? Wij moeten er mooi uit zien want je wil natuurlijk niet als een make up loze gorilla voor je vriend zitten terwijl er om je heen allemaal van die mooie meiden rondlopen.. met hun slanke lichamen en ga zo maar door.. dus mannen.. accepteer het wij willen er mooi uit zien.. met make-up, met perfect haar, met een goede adem, met een lekker luchtje.. voor jullie! En natuurlijk vertrouwen we jullie maar voor ons eigen vertrouwen is het ook een boost om er leuk uit te zien!

Mannen willen een vrouw die puur natuur is

Mannen hebben een hekel aan teveel make-up en foundation en boven alles lipgloss want wat ons mooie volle glanzende lippen geeft, lijkt bij hun overal aan te plakken maar waarom kijken mannen wel naar vrouwen met opgeblazen borsten en met lang blond haar tot aan hun kont? Maak je geen zorgen ;) dat zijn lopende lust objecten. Als vriendin of vrouw hebben ze liever een iemand die er goed uitziet waar ze ook graag naast wakker willen worden. Mannen kijken nou eenmaal automatisch naar vrouwen daar kunnen wij  ook niets aan veranderen.. sommige mannen doen dat misschien ook wel naar ons en stiekem genieten wij ook van dat 'kleine beetje' aandacht.

ONZEKER
Je vriend heeft met jou .. hij wilde jou.. en hoort bij jou.. maar wij vrouwen hebben soms onze moeilijke dagen en kunnen soms huilen om niets ( geloof me ).. we willen onszelf graag dagen in huis opsluiten met chocolade en een huilfilm maar mannen vinden dat wij onszelf aanstellen en blij moeten zijn hoe wij zijn.. soms kunnen wij vrouwen dat alleen moeilijk accepteren... sorry mannen.. vrouwen zitten misschien toch nog best lastig in elkaar en dat weten we ook wel.

Je moet er samen aan werken! en zolang je je aan elkaar aanpast, zit je gebakken voor de rest van je leven!
4 reacties:

Nonchalant Rebel on 1 november 2013 om 08:06 zei

Super leuke post haha!

xx Mounia
www.nonchalantrebel.blogspot.com

WMPRS on 1 november 2013 om 12:42 zei

dankjewel:D Het is weer eens wat anders^^

ice pandora on 1 november 2013 om 14:22 zei

Toch wel fijn dat je singel ben, hihi :)
Leuke artikel! Xx

WMPRS on 2 november 2013 om 10:11 zei

Ha inderdaad, kan je gewoon doen wat je wil;)
Dankjewel:D

Een reactie posten

 

Masira's Beauticery Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos