maandag 17 februari 2014

Valentijn'

Gepost door WMPRS op 10:22
Haay meiden,

Vandaag is het dan zover.. de meest gevreesde maar ook de meest geliefde dag in het jaar.. Valentijn.
Veel mensen lopen dan verliefd, hand in hand, knuffelend over straat en zijn de hele dag lief voor elkaar, kopen cadeautjes en doen romantische dingen. Het tegenovergestelde is helaas ook waar mensen die gewoon niks met valentijn hebben of liever wensen dat deze dag zo snel mogelijk over is. 

Valentijn is begonnen in Amerika en zo overgestroomd naar Europa. Eigenlijk is het tegenwoordig meer een commercieel iets dan dat er echt een reden achter zit. Natuurlijk is het leuk om wat liefs te doen voor degene van wie je houdt, maar waarom moet dit op deze ene dag in het jaar? Zou je niet altijd lief voor elkaar moeten zijn en cadeautjes kopen op onverwachte momenten? Mannen voelen deze druk zeker. is het niet fysiek dan is het wel in de portemonnee ( hahah ) want iedereen verwacht toch wel stiekem een perfect mooie volbloeiende rode roos. Wat alleen jammer is is dat de rozen gemiddeld € 1.50 omhoog gaan in prijs op valentijnsdag, dus een goede tip, mocht je rond deze tijd bloemen willen kopen, koop de roos een paar dagen eerder en hou ze goed koel ;)

Hier een paar leuke tips voor het hele jaar door

1. Rozenblaadjes op bed doen het voor iedereen goed en verstop een leuk cadeautje erbij.
2. Geef een leuk feestje voor vrienden of familie, het hoeft niet alleen om je vriendje of vriendin te draaien maar ook om goede vrienden.
3. Beplak heel het huis met leuke post it blaadjes met lieve dingetjes erop.

Je moet toegeven dat als iemand iets spontaans voor je doet het veel leuker is dan wanneer je het al verwacht en het misschien wel tegenvalt.

Je hoeft dus niet per se een vriend of vriendin te hebben om iets liefs te doen, maar wat leuks met vrienden gaan doen is ook heel gezellig plus je hebt geen last van de druk van deze dag.
XXX

0 reacties:

Een reactie posten

 

Masira's Beauticery Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos